آرشیو فروردین ماه 1403

ارائه خدمات روانشناسی

وقت گذاشتن برای همسر

۵۱ بازديد

وقت گذاشتن برای همسر پایه و اساس زندگی مشترک است. وقت گذاشتن، گوش شنوا بودن و … باعث ایجاد روابط صمیمی با همسر می‌شود. برای اینکه این صمیمیت شکل بگیرد باید برای همسر خود وقت بگذارید. رابطه صمیمی خود به خود پدید نمی‌آید؛ بنابراین زمانی را برای همسر خود اختصاص دهید تا کیفیت رابطه افزایش یابد. برخی از زوجین به خاطر مشغله های زیاد در زندگی به طور کل وقت گذاشتن برای همسر را به فراموشی می‌سپارند.

منبع: وقت گذاشتن برای همسر

اگر آرزوی خانواده ای صمیمی و شاد دارید، باید برای بودن کنار همسرتان برنامه ریزی داشته باشید. همچنین به عنوان همسر موظفید بخشی از وقت تان را صرف زندگی مشترک کنید. اگر توانایی و توجه کافی برای وقت گذاستن برای همسر تان ندارید؛ بهتر است که از روانشناس کمک بگیرید. با کمک روانشناس به خوبی می‌توانید برنامه ریزی اصولی داشته باشید تا زمانی نیز برای سپری کردن با همسر داشته باشید. برای دریافت مشاوره خانواده کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه وقت گذاشتن برای همسر می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

وقت گذاشتن برای همسر

 

منظور از زندگی مشترک چیست؟ زندگی مشترک به معنای تکیه گاه بودن، تعاملات عاطفی و نزدیک با همسر است. سوال بعدی این است که چه کارهایی را باید برای زندگی مشترک و ایجاد صمیمیت انجام داد؟ برای اینکه زندگی مشترک خود را به خوبی سپری کنید و صمیمیت مستحکمی شکل بگیرد؛ باید زمان مناسبی برای همسر در نظر داشته باشید.

وقت گذاشتن برای همسر به منظور رفع نیازهای عاطفی، جنسی، اجتماعی و شخصی است. به خاطر داشته باشید که زندگی مشترک با زندگی مجردی متفاوت است. باید حتما برنامه ریزی داشته باشید که زندگی شما تنها برای خودتان نیست. شما شریک عاطفی و شریک زندگی دارید و با او پیوند بسته اید. تعهدی که با همسر خود بسته اید بُعدهای مختلفی دارد که یکی از این جنبه ها رفع نیازهای همسر است. در این مقاله تمامی جوانب وقت گذاشتن برای همسر را توضیح داده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه روانشناسی ازدواج کلیک کنید.

توصیه های لازم جهت وقت گذاشتن برای همسر

 

جهت اینکه وقت گذاشتن برای همسر به درستی، مفید و با بازدهی بالا باشد، لازم است که به برخی از نکات توجه کنید. در این بخش مقاله توصیه های لازم جهت وقت گذاشتن برای همسر را توضیح داده ایم.

???? به زمان های تنهایی برای همسر احترام بگذارید

وقت گذاشتن برای همسر همیشه به معنای چسبیدن به او نیست. بلکه در برخی از مواقع باید به تنهایی های او احترام بگذارید. او را درک کنید و نشان دهید که از او حمایت می‌کنید. همه افراد گاه علاقه دارند تا زمان های خود را به تنهایی سپری کنند. تا افکار خود را باز کنند، هیجاناتشان تخلیه شود و به راحتی بتوانند زمانی را برای همسر خود در نظر بگیرند. در واقع تنهایی نیز یک نیاز است که اعتماد به نفس افراد را افزایش می‌دهد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه محبت به همسر کلیک کنید.

???? تفاوت های فردی و جنسیتی او را درک کنید | وقت گذاشتن برای همسر

یکی از کارهایی که باید در جهت وقت گذاشتن برای همسر انجام دهید، درک تفاوت های فردی و جنسیتی است. نحوه افکار، احساسات، هیجانات و … را بر اساس جنسیت و شخصیت افراد باید در نظر بگیرید. خانم ها همیشه ترجیح می‌دهند که با صحبت و مکالمه تمامی افکار و احساسات خود را بروز دهند. به همین دلیل در خیلی از مواقع هنگام وقت گذاشتن برای همسر تنها کافی است که گوش شنوا باشید. در حالی که وقت گذاشتن برای همسر با جنسیت مرد متفاوت است. در هنگام سپری کردن وقت با همسر کافیست که با تیپ شخصیتی او آشنا شوید تا بهترین بازدهی را داشته باشید.

???? به همراه همسر خود در جمع دوستان حضور داشته باشید

یکی از کارهایی که جهت وقت گذاشتن برای همسر باید انجام دهید؛ این است که به همراه همسر در جمع دوستان خود حضور داشته باشید. البته این شرایط در زمانی است که همسرتان نیز برای برقراری ارتباط با دوستان شما علاقه نشان دهد. با این کار هم برای همسر خود وقت گذاشته اید و هم باعث افزایش اعتماد به نفس او شده اید. توجه و ارزشی که به همسر خود دارید، در کیفیت زندگی مشترک تاثیر بسیار زیادی دارد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه دلزدگی زناشویی کلیک کنید.

???? برخی از عادت های نامناسب خود را تغییر دهید | وقت گذاشتن برای همسر

همه ما انسان ها عادت های خوب و بد زیادی داریم. اما زمانی که وارد زندگی مشترک می‌شویم دیگر این عادت های بد باید کنار گذاشته شود. در زندگی مشترک، مشکل همسر مشکل شما نیز است. به همین دلیل باید با یکدیگر سازش کنید تا به نتیجه مطلوبی برسید. برخی از عادت های دوره مجردی را کنار بگذارید و زمانی که همسرتان از رفتار شما ناراضی است؛ با کمک روانشناس به رفع این رفتار بپردازید.

???? زمانی را برای خوش گذرانی در نظر بگیرید

وقت گذاشتن برای همسر همیشه نباید به منظور مکالمه باشد. در برخی از روز های ماه موقعیتی را مشخص کنید و برای خوش گذرانی به آنجا بروید. گاهی با همسر خود به محل قرار آشنایی بروید تا خاطرات شما زنده شود. بهترین خاطره ها را برای یکدیگر رقم بزنید و اجازه دهید تا همسرتان نیز برخی از سرگرمی های خود را بگوید تا برای لذت بردن به آنجا بروید. در واقع خوشگذرانی با همسر یک ارزش بالا است. هم باعث شادی و لذت شده اید و هم برای همسر وقت گذاشته اید. چی از این بهتر؟

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه آمادگی برای ازدواج کلیک کنید.

کلام آخر

وقت گذاشتن برای همسر یک عامل مهم در رضایت از زندگی مشترک است. برای اینکه فضای صمیمی برای خود و همسر ایجاد کنید، باید در روز گوش شنوایی برای همسر باشید و رفتارهایی که باعث آزار او می‌شود را کنار بگذارید. برای اینکه زمان های مناسب با کیفیت بیشتری را برای همسر بگذارید، حتما از روانشناس کمک بگیرید. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه وقت گذاشتن برای همسر می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

دعوا با همسایه

۴۵ بازديد

دعوا با همسایه یکی از اتفاقاتی است که همه افراد حداقل یک بار شاهد آن بوده اند. این اتفاق اغلب در ساختمان های شلوغ و مجتمع های بزرگ رخ می‌دهد. که به دلیل اختلاف فرهنگ ها، سر و صدا ها، عدم رعایت قوانین ساختمان و … این اتفاق رخ می‌دهد. گاهی برخی از همسایه ها به قدری آزار و اذیت دارند که همیشه دعوا در ساختمان جریان دارد. اما برای اینکه از بروز این دعوا ها جلوگیری شود؛ روش های زیادی وجود دارد. برای اینکه از دلایل و تکنیک های جلوگیری از دعوا با‌همسایه آشنا شوید، تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

منبع: دعوا با همسایه

برای دریافت مشاوره در زمینه همسایه ها می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

دعوا با همسایه

 

تا به حال دعوا با همسایه را مشاهده کرده اید؟ همسایه ای داشتید که دائم در حال دعوا با ساکنین ساختمان باشد؟ اغلب دعوا ها با‌همسایه زمانی رخ می‌دهد که محیط مسکونی ساختمان باشد و واحد های زیادی در آن زندگی کنند. و دلیل این دعوا ها آزار و اذیت ها به همراه مشاعات ساختمانی است. اما زمانی که خانه ها ویلایی باشد؛ دعوا با‌همسایه های داخل کوچه بسیار کمتر رخ می‌دهد. امروزه به دلیل گسترش ساختمان های پر همسایه، دعوا نیز به معضل تبدیل شده است.

همه اعضای یک خانواده با وجود اینکه سالها در یک خانه زندگی کرده اند؛ افکار و رفتار متفاوت از یکدیگر دارند. بنابراین نباید توقع و انتظار تفاهم با همسایه ها را داشته باشید. فرهنگ های متفاوت، تربیت های جدا، سنت های مخالف و … دلایلی است که باعث بروز دعوا با همسایه می‌شود. اما برخی از همسایه ها به خودی خود شخصیت ضد اجتماعی دارند که باعث بروز مشکلات در ساختمان می‌شود. این افراد برای درمان و کاهش نشانه ها باید تحت درمان روانشناس قرار بگیرند. و توصیه می‌کنیم که به اعضای خانواده این افراد کمک از روانشناس را پیشنهاد دهید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مشاوره تلفنی روانشناسی کلیک کنید.

دلایل دعوا با همسایه

دعوا با همسایه به دلایل متفاوتی بستگی دارد. اما اتفاقی نیست که باعث بروز زیبایی شود. بلکه تنش های زیادی به ساختمان وارد می‌کند و فضای مجتمع را مسموم می‌کند. برای اینکه از روش های جلوگیری دعوا با‌همسایه استفاده کنید؛ ابتدا باید دلیل دعوا را متوجه شوید. که در این بخش مقاله راجع به دلایل دعوا با‌همسایه توضیح داده ایم.

???? سر و صدای همسایه

از مهم ترین دلایل دعوا با همسایه، سر و صدای دیگران است. بسیاری از خانواده ها درون خود دعوا دارند اما به سلب آرامش دیگران فکر نمی‌کنند. با صدای بلند دعوا می‌کنند و بسیاری اغلب حرف های رکیک می‌زنند. که همین رفتار باعث تذکر همسایه می‌شود و بعد از چندین تذکر دعوا آغاز می‌شود.

???? عدم رعایت قوانین | دعوا با همسایه

هر ساختمانی قانون و مقررات مخصوص به خود دارد. که اگر تنها یکی از همسایه ها قوانین را چندین بار زیر پا بگذار؛ باعث دعوا با همسایه ها می‌شود.

???? اختلافات فرهنگی

یکی از دلایل دعوا با همسایه، اختلافات فرهنگی است. زمانی که جمعیت فراوانی از افراد در واحد های مختلفی در حال زندگی هستند، اختلاف نظر ها و فرهنگ، باعث بروز دعوا می‌شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ارتباط کلامی کلیک کنید.

???? عدم پرداخت شارژ ساختمان

از مهم ترین دلایل دعوا با همسایه، عدم پرداخت فیش و شارژ های ساختمانی است. همیشه در تمامی ساختمان ها یک واحد وجود دارد که شارژ و قبوض بانکی را پرداخت نمی‌کند. همین موضوع باعث می‌شود که در ساختمان اختلاف پیش آید و دعوا با همسایگان بالا بگیرد.

???? عدم رعایت حریم شخصی

هستند همسایگانی که به حریم خصوصی دیگران اهمیتی نمی‌دهند و دائم در حال بیان نظر و دخالت هستند. فضولی، دخالت، سرک کشیدن و … حرمت همسایگی را می‌شکند و کار عاقلانه ای نیز نیست. و همین امر موجب بالا گرفتن دعوا با همسایه می‌شود.

روش های جلوگیری از دعوا با همسایه

 

دعوا با همسایه همیشه همراه با آسیب و تنش برای اعضای ساختمان است. بنابراین بعد از اینکه از دلایل دعوا با‌همسایه مطلع شدید؛ باید برای جلوگیری اقدام کنید. در این بخش مقاله نیز راجع به روش های جلوگیری از دعوا با‌همسایه توضیح داده ایم.

✨ موضوع خود را با آرامش بیان کنید | دعوا با همسایه

اولین قدم برای جلوگیری از دعوا با همسایه؛ بیان موضوع با آرامش است. بهتر است که با صبر و حوصله در موقعیتی مناسب مساله خود را به همسایه گوشزد کنید. در این شرایط هم باید خشم خود را کنترل کنید و در بیان مساله نیز آرامش داشته باشید.

✨ رفتارهای بد همسایه را به مدیر ساختمان منتقل کنید

برای جلوگیری از دعوا با همسایه، باید رفتار های بد همسایه را به مدیر ساختمان منتقل کنید. و از مدیر ساختمان بخواهید که به او گوشزد کند تا باعث ایجاد مشکل در ساختمان نشود.

✨ اگر همسایه مشکل آفرین مستاجر است؛ به صاحب خانه بگویید

در برخی از شرایط همسایه ایی که باعث بروز مشکل می‌شود؛ مستاجر است. در این شرایط ابتدا باید با خود فرد صحبت کنید؛ اگر مشکل شما با صحبت حل نشد؛ با صاحب خانه مکالمه داشته باشید. تا برای قوانین ساختمان با مستاجر خود با جدیت صحبت کند. در این شرایط دعوا با همسایه نیز کاهش می‌یابد.

✨ کمی تحمل داشته باشید

از کارهایی که باید برای جلوگیری از دعوا با همسایه انجام دهید، تحمل و اندیشیدن است. صبر همیشه حرف اول را بیان می‌کند و باعث جلوگیری از دعوا می‌شود. گاهی مشکل همسایه گذرا است و اگر تحمل داشته باشید؛ رفع می‌شود.

✨ نقل مکان کنید | دعوا با همسایه

از کارهایی که می‌توانید برای جلوگیری از دعوا با همسایه انجام دهید، نقل مکان است. اگر در جوار همسایگان خود بسیار آزار می‌بینید و با تذکر های شما تنش از ساختمان خارج نمی‌شود؛ به نقل مکان فکر کنید. برای اینکه خانواده و شما سلامت روان داشته باشید بهترین انتخاب جایگزینی محل زندگی است.

✨ از روانشناس کمک بگیرید

برخی از افراد به دلیل اینکه توانایی کنترل خشم ندارند؛ دائم در حال دعوا با همسایه هستند. اما بهتر است که برای کنترل خشم از روانشناس راهنمایی بگیرید. با مدیریت خشم علاوه بر اینکه از دعوا با‌همسایه جلوگیری می‌کنید، در زندگی نیز آرامش و صبر بیشتری خواهید داشت. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه کنترل خشم در زندگی کلیک کنید.

کلام آخر

همه ما انسان ها حداقل برای یک بار شاهد دعوا با همسایه بوده ایم. برخی از مواقع خود ما هستیم که دائم در حال دعوا با همسایگان می‌باشیم که همین امر نشان از ناتوانی ما برای کنترل خشم است. اگر خشم خود را کنترل نکنید؛ دائم باید در حال معذرت خواهی از دیگران باشید. بنابراین برای آرامش خود حتما از روانشناس راهنمایی بگیرید. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه همسایه ها می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید. 

تاثیر خیانت بر بچه ها

۵۰ بازديد

تاثیر خیانت بر بچه ها به قدری زیاد و مخرب است که اگر والدین از آن آگاه بودند؛ به دلیل سلامت روان فرزند هرگز چنین کاری را انجام نمی‌دانند. در جامعه امروزی خیانت به شدت افزایش پیدا کرده و باعث برهم خوردن زندگی های زیادی شده است. انگاری که هیچ حیا و شخصیتی برای افراد باقی نمانده. حتی اغلب افراد خائن از این اتفاق رضایت دارند و عذاب وجدان نمی‌گیرند.

منبع: تاثیر خیانت بر بچه ها

عده زیادی از کودکان هستند که در سنین کم شاهد خیانت پدر و مادر خود بوده اند و آسیب های جبران ناپذیری را تجربه کرده اند. تاثیر خیانت بر بچه ها بسیار عمیق است و در صورتی که درمان نشود؛ تا پایان عمر همراهشان خواهد بود. خوشبختانه روانشناسی به این کودکان کمک می‌کند تا آسیب های خیانت والدین را کاهش دهند. توصیه می‌کنیم که برای کمک به بچه ها حتما از روانشناس راهنمایی بگیرید. برای دریافت مشاوره کودک کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه خیانت می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

تاثیر خیانت بر بچه ها

 

تا به حال فرزندی را مشاهده کرده اید که با وجود خیانت پدر و مادر حال خوبی داشته باشد؟ تاثیر خیانت بر بچه ها به صورت مستقیم و غیر مستقیم وجود دارد. تاثیرات مستقیم کودکان این است که شاهد دعوا و بحث های والدین بوده اند. و تاثیر غیر مستقیم رفتارهایی است که والدین با یکدیگر دارند و آرامشی در خانه وجود نخواهد داشت. اما برای رفع این تاثیرات روش هایی وجود دارد که با کمک روانشناس قابل حل است.

به طور کل اگر بزرگ ترین بعد تاثیر خیانت بر بچه ها را بررسی کنیم، به عدم اعتماد نسبت به دیگران می‌توانیم اشاره کنیم. و عده زیاد دیگری از کودکان تصور می‌کنند که دائم به آنها دروغ خواهند گفت. و از والدین خود فاصله خواهند گرفت. در این مقاله اثرات خیانت والدین را توضیح داده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه کنار آمدن با خیانت همسر کلیک کنید.

تاثیر خیانت بر بچه ها چگونه است؟

اثرات خیانت بر فرزندان بسیار جدی و شدید است. زمانی که یکی از والدین خیانت می‌کند؛ تنش های زیادی در رابطه به وجود می‌آید و تمامی این تنش ها باعث آسیب های روانی به کودک می‌شود. در این مقاله راجع به تاثیر خیانت بر بچه ها کامل توضیح داده ایم.

???? حس رها شدن

تاثیر خیانت بر بچه ها در دسته حس رها شدگی نیز وجود دارد. زمانی که والدین در یک خانه زندگی می‌کنند اما هر فردی مشغول عاشقی با دیگری است؛ به کودک توجهی نمی‌کنند و رفتار های منفی از خود بروز می‌دهند، حس رها شدگی را به کودک منتقل می‌کنند. به همین دلیل است که توصیه می‌کنیم دعواهای زناشویی را به دور از فرزندان انجام دهید.

???? ابراز خشم به خود | تاثیر‌خیانت بر بچه ها

ابراز خشم به خود، تاثیر خیانت بر بچه ها است. زمانی که جو خانواده تنش زا باشد و کودک حق هیچ اعتراضی نداشته باشد؛ خشم او سرکوب می‌شود. و این خشم را به خود بروز می‌دهند. کودک نشانه هایی از جمله ساکت بودن، در خود فرورفتگی، بد غذایی، بی اشتهایی و در برخی از مواقع مازوخسم از خود بروز می‌دهد.

???? بی اعتمادی به دیگران

بزرگ ترین تاثیر خیانت بر بچه ها، بی اعتمادی به دیگران است. ظلمی که والدین به فرزندان خود می‌کنند، پرورش کودک بدبین است. کودکان در سن کم ارتباط های گوناگون والدین را مشاهده می‌کنند و تا سالیان دراز توان برقراری ارتباط با دیگران را نخواهند داشت. حتی زمانی که کودک رشد می‌کند؛ در بزرگسالی نمی‌تواند به دیگران اعتماد کند و شریک احساسی داشته باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه دخالت بچه ها در دعوای والدین کلیک کنید.

???? احساس گناه

تاثیر خیانت بر بچه ها، احساس گناه بزرگی است که تجربه می‌کنند. احساس گناه اولین تاثیر است که آنها احساس می‌کنند در مرکز جهان هستی تصور به این دارند که هر اتفاقی که رخ دهد، تقصیر آنها است. کودکان با مشاهده خیانت والدین به این نتیجه می‌رسند که در این رویداد نقش دارند.

???? تقلب در آینده | تاثیر ‌خیانت بر بچه ها

تقلب در آینده نوعی تاثیر خیانت بر بچه ها است. این کودکان در روابط آینده خود با درصد بالایی تقلب خواهند کرد و به احتمال چند برابر بیشتر خودشان به شریک احساسی خیانت خواهند کرد. در واقع این عمل را آموزش دیده اند.

???? ابراز خشم به دیگران

تاثیر خیانت بر بچه ها در دسته ابراز خشم به دیگران نیز وجود دارد. اگر جو خانواده به شیوه فرزند محور باشد، کودک حق اعتراض و صحبت ندارد. کودک زمانی که شاهد خیانت والدین است، به پرخاشگری، شکاندن اشیا، فریاد، کتک، داد و رفتار های تکانشگر گرایش پیدا می‌کند.

???? افسردگی

از تاثیر خیانت بر بچه ها می‌توان به افسردگی اشاره کرد. کودکانی که در جریان خیانت پدر و مادر خود قرار دارند، به احتمال خیلی زیاد افسرده خواهند شد. این کودکان دائم احساس می‌کنند که زندگی خوبی ندارد و از هیچ چیزی لذت نمی‌برند. در واقه مدام والدین خود را با دیگران مقایسه می‌کنند و افسوس می‌خوردند.

???? دائم نگران هستند | تاثیر خیانت بر بچه ها

از تاثیر خیانت بر بچه ها که باعث بروز آسیب های به شدت بزرگ می‌شود؛ می‌توان به نگرانی های دائم اشاره کرد. کودکانی که شاهد خیانت پدر و مادر خود هستند، همیشه نگران بروز اتفاقات دیگر هستند. و با هر اتفاق ساده ای منتظر تنش بسیار بزرگ خواهند بود.

روش های کاهش تاثیر خیانت بر بچه ها

 

زمانی که پدر و مادر خیانت می‌کنند؛ آسیب های زیادی به فرزندان وارد می‌کنند. تاثیر خیانت بر بچه ها مشهود است و کاملا قابل تشخیص. برای اینکه از میزان این اثرات کاسته شود؛ روش هایی وجود دارد که در این بخش مقاله به آن اشاره کرده ایم.

???? در ابتدا پدر و مادر باید به فکر خود باشند. منظور این نیست که فرزندان را به حال خود رها کنید، اما باید به سلامت روانی برسید تا بتوانید فرزندان سالم پرورش دهید.

???? برای کاهش تاثیر‌خیانت بر بچه ها به فرزند خود محبت کنید. با او بازی کنید و در کنار فعالیت های روزانه او قرار بگیرید.

???? احساسات خود را بروز دهید. و به فرزندتان آموزش دهید که باید احساسات خود را نشان دهد.

???? از گفتگوهای متناقص جلوگیری کنید. به فرزند خود اجازه دهید که تصمیم بگیرد و تحت حرف های شما نباشد.

???? حتما از روانشناس کودک و نوجوان کمک بگیرید. و نشانه هایی که کودک از خود بروز می‌دهد را جدی بگیرید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مشاوره خانواده کلیک کنید.

کلام آخر

زمانی که صحبت از خیانت می‌شود؛ تنش، درگیری و جدایی در فکر ما روشن می‌شود. زمانی که این تنش ها در خانه و در حضور فرزندان انجام شود، باید منتظر عواقب آن بمانید. تاثیر خیانت بر بچه ها بسیار شدید است و روان کودک را تحت تاثیر قرار می‌دهد. بنابراین برای اینکه از شدت این آسیب ها جلوگیری کنید؛ حتما از روانشناس کمک بگیرید. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه خیانت می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید. 

آموزش دستشویی به کودک

۷۸ بازديد

آموزش دستشویی به کودک یکی از مراحل رشد در دوران کودکی تقریبا بعد از دو سالگی است. والدین در این مورد چالش‌های زیادی را تجربه می‌کنند. همچنین روش‌های مختلفی برای اینکار وجود دارد و عوامل مختلفی بر روی آن موثر هستند. حتی بسیاری از خانواده‌ها در این دوران مجبور به شستن وسایل خانه و حتی خود کودک می‌شوند. اما این دوران موقت بوده و به زودی کودک اینکار را می‌آموزد.

اما نحوه آموزش و همچنین مواجهه کودک با این تغییر نیز بسیار اهمیت دارد. چرا که اگر در این دوران خانواده ها از روش های نامناسب استفاده کنند؛ نه تنها کودک اینکار را به درستی نمی‌آموزد؛ بلکه این مدت زمان بیشتر هم طول می‌کشد. از طرفی در آینده کودک نیز موثر است. برای دریافت مشاوره کودک کلیک کنید.

منبع: آموزش دستشویی به کودک

برای دریافت مشاوره در زمینه آموزش دستوشیی به کودک می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

آموزش دستشویی به کودک

آموزش دستشویی به کودک یکی از موارد بهداشتی است که بر سلامت جسمانی کودک نیز تاثیر دارد. همچنین کودک به صورت طبیعی مایل به یادگیری اینکار نیست و یا اطلاعی از آن ندارد. در واقع اینکار مانند صحبت کردن نیست که کودک بعد از مدتی به صورت خودجوش شروع به صحبت کردن بکند.

از طرفی استفاده از پوشک نیز آنها را گاهی اذیت می‌کند. به همین دلیل والدین باید در این مورد به صورت مستقیم صحبت کرده و با استفاده از روش های مختلف این رفتار را به آنها بیاموزند. احتمالا مشکلات زیادی در این دوران به وجود آمده و والدین را دچار دردسر می‌کند. اما به هر حال باید با آنها مواجه شد و برخورد کرد. برای اطلاع از زمان جدا کردن اتاق خواب کودک کلیک کنید.

سن آموزش دستشویی به کودک

به طور کلی سن یکی از مهم ترین مسائل در مورد آموزش دستشویی به کودکان است. با اینکه عوامل متعددی بر آن موثر است؛ اما به هر حال والدین باید با توجه به سن کودکان عمل کنند. در بیشتر موارد کودکان در سن سه سالگی به استقلال کامل برای دستشویی رفتن می‌رسند. این به معنی حذف ناگهانی و بی مقدمه پوشک نیست. بلکه والدین باید قدم به قدم در این مورد پیش روند. معمولا پسران تا سن 31 ماهگی و دختران تا سن 29 ماهگی باید از پوشک استفاده کنند. در بین سنین 2 تا 3 سالگی بهترین زمان برای آموزش دستشویی رفتن به کودک است؛ که بهتر است با روش های اجباری و نادرست همراه نباشد.

نشانه های آمادگی برای آموزش دستشویی به کودک

 

در بیشتر موارد کودکان رفتارها و نشانه هایی از خود بروز می‌کنند که والدین متوجه آمادگی آنها برای آموزش دستشویی به کودک می‌شوند. با اینکه قطعا با توجه سن، والدین متوجه این موضوع می‌شوند؛ اما به هر حال برخی از علائم رفتاری نیز در این مورد موثر هستند. برای مثال کودکانی که آمادگی این آموزش را دارند؛ برای مدت زمان طولانی پوشک خود را کثیف نکرده وتوانایی نگه داشتن دستشویی خود را برای مدت زمان طولانی دارند. معمولا در این شرایط والدین باید آموزش را شروع کرده و با کودک خود همراهی کنند.

روش های آموزش دستشویی به کودک

 

در زمینه آموزش دستشویی به کودک، نکاتی وجود دارد که با رعایت کردن آنها والدین می‌توانند؛ این دوران را بهتر و راحت تر پشت سر بگذارند. برخی از این روش ها شامل موارد زیر می‌شوند. برای آشنایی با اصول تربیت کودک کلیک کنید.

✨برنامه ریزی و استفاده از روش های خلاق

در مورد آموزش دستشویی به کودکف در قدم اول والدین باید  در این زمینه برنامه ریزی داشته باشند. شرایط خانوادگی خود را در نظر گرفته و همچنین به کودک نیز توجه کنند. از طرفی معمولا شروع این فرایند در زمان تابستان و فصل گرما با سختی کمتری همراه است. باید به اعضای دیگر نیز توجه کرده و شرایط را طوری فراهم کرد به هیچکس فشار وارد نشود.

✨کتاب خواندن و استفاده از محتواهای آموزشی

یکی از روش هایی که برای آموزش دستشویی به کودک بسیار موثر واقع می‌شود؛ استفاده از کتاب ها یا فیلم هایی در این زمینه برای کودکان است. البته گاهی والدین کل آموزش را به چنین روش هایی می‌سپارند و خود هیچ تلاشی در این زمینه نمی‌کنند. از طرفی از کودک نیز انتظار دارند که اینکار را به درستی انجام دهند. اما بهتر است در کنار استفاده از کتاب و فیلم های آموزشی، والدین خود مواردی را به کودک آموزش یاد داده و با توجه به شرایط خانه خود عمل کنند.

✨استفاده از صندلی های مخصوص

همچنین برای آموزش دستشویی به کودک، باید از صندلی ها و ابزارهای این چنینی نیز استفاده کرد. این صندلی ها نه تنها برای کوک انگیزه کافی ایجاد می‌کنند؛ بلکه دستشویی رفتن را برای کودک آسان تر می‌کنند. البته در این شرایط احتمال دارد که تنها کودک طرز استفاده از توالت فرنگی را بیاموزد؛ اما بهتر است والدین روش استفاده از هر دو نوع دستشویی را به کودک آموزش دهند. همچنین علاوه بر این موضوع، والدین باید نحوه شستن دست ها و همچنین شستن ناحیه تناسلی را نیز به کودک بیاموزند.

✨حذف کردن پوشک به صورت دوره ای

در ابتدا والدین باید برای آموزش دستشویی به کودک، پوشک او را به صورت دوره ای حذف کنند. برای مثال زمانی که در خانه خودشان هستند؛ پوشک را حذف کرده و او را تشویق کنند تا در صورت داشتن احساس دستشویی، این موضوع را اطلاع دهد. در چنین شرایطی کودک به نبستن پوشک نیز عادت می‌کند.

✨استفاده از پاداش و روش های تشویقی

در مورد این نوع آموزش، والدین می‌توانند از روش های تنبیه و پاداش نیز استفاده کنند. در واقع آنها باید برای اطلاع دادن دستشویی و یا رفتن به سرویس بهداشتی به صورت خودجوش، کودک خود را مورد تشویق قرار دهند. با اینکار کودک می‌آموزد که این موضوع را اطلاع داده و یا حتی خودش اقدام کند. از طرفی انگیزه ای برای او نیز ایجاد می‌شود.

✨در نظر گرفتن شرایط روانی کودک

در این دوران باید شرایط روانی کودک را نیز در نظر گرفت، بدون آمادگی اینکار را نکرد. برای مثال اگر کودک در دوران پر استرس و اضطرابی قرار دارد؛ بهتر است او را مجبور به ترک کردن پوشک نکنید. همچنین اگر به تازگی تغییراتی در شرایط خانواده ایجاد شده، باید بعد از گذشت مدتی این فرایند را آغاز کنید.

مواردی که باید در آموزش دستشویی به کودک در نظر گرفت

همچنین در دوران آموزش دستشویی به کودک، باید ملاحضاتی را نیز در نظر گرفت. برخی از خانواده ها به دلیل شرایطی که در این دوران در محیط آنها ایجاد می‌شود کلافه شده به همین دلیل به کودک فشار زیادی وارد می‌کنند. برای مثال به این دلیل او را تنبیه کرده و یا او را سرزنش می‌کنند.

از طرفی بهتر است به کودک لباس های راحت تری پوشاند و محیط دستشویی را به گونه ای اماده کرده آنها دچار مشکل نشوند. اگر آنها در مورد موضوعی دچار اشتباه می‌شوند؛ باید تنها به آنها توضیح داد و روش های پرخاشگرانه مشکلی را حل نمی‌کنند. برای جلوگیری از پیامدهای ترساندن کودک کلیک کنید.

سخن پایانی

فراموش نکنید که آموزش دستشویی به کودک نیاز به زمان و انرژی کافی دارد. نباید در این مورد عجله کرد و یا کودک را در شرایط نامناسبی قرار داد. از طرفی می‌توان برای جلوگیری از عوارض احتمالی این موضوع از یک روانشناس کودک نیز کمک گرفت. کودکان برای مستقل شدن نیاز به دلسوزی و حمایت داشته و باید از آنها حمایت کرد. در صورت استفاده از روش های نامناسب، شاید کودکان اینکار را یاد بگیرند؛ اما برای آنها عواقب روانی بدتری ایجاد می‌شود.

برای دریافت مشاوره در زمینه آموزش دستشویی به کودک می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

دست تو دماغ کردن کودک

۴۲ بازديد

دست تو دماغ کردن کودک یک عمل رایج است که در سن خاصی از زندگی افراد رخ می‌دهد. زمانی که برای این رفتار آموزش صحیح صورت نگیرد؛ تا بزرگسالی به عادت تبدیل می‌شود. عوامل مختلفی در خانواده ها وجود دارد که چنین رفتاری را شکل می‌دهد. خشکی بینی، استرس، خستگی، مخاط بینی و … علل دست تو دماغ کردن‌ کودک می‌باشد.

اما برخی از کودکان نیز این رفتار را برای جلب توجه و یا اذیت والدین انجام می‌دهند. و زمانی که واکنش والدین به این رفتار شدید باشد، باید انتظار تکرار دوباره داشته باشید. طبق نظر روانشناسان؛ روش‌هایی برای ترک دست تو دماغ کردن کودک وجود دارد. بنابراین برای ترک این عمل از روانشناس راهنمایی بگیرید. جهت دریافت مشاوره کودک کلیک کنید.

منبع: دست تو دماغ کردن کودک

برای دریافت مشاوره در زمینه دست تو دماغ کردن کودک می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

دست تو دماغ کردن کودک

 

یکی از رفتارهای رایجی که کودکان اغلب در سنین مختلفی انجام می‌دهند؛ دست تو دماغ کردن است. اما والدین با آموزش های دقیق و اصولی می‌توانند این عمل را در کودکان کاهش و از بین ببرند. دست تو دماغ کردن کودک علت مختلفی دارد که بزرگ‌ترین دلیل، جلب توجه والدین می‌باشد.

برای آموزش به کودک باید صبور باشید و با حفظ آرامش و کمک از روانشناس پیش بروید. اگر آموزش ها به موقع و اصولی نباشد؛ به عادت تبدیل شده و تا بزرگسالی ادامه خواهد داشت. و برای انجام این رفتار دیگر توجهی به مکان و موقعیت نمی‌کنند. اما روش‌های مختلفی برای کمک به ترک این عمل وجود دارد که در این مقاله توضیح داده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه سبک های فرزند پروری کلیک کنید.

علت دست تو دماغ کردن کودک

دست تو دماغ کردن کودک علل مختلفی دارد. که این علل به شرایط خانواده و کودک باز می‌گردد. برای آگاهی بیشتر شما عزیزان؛ این بخش مقاله را به علت دست تو دماغ کردن‌ کودک اختصاص داده ایم.

ترک گل

۴۲ بازديد

ترک گل یا ماریجوانا شاید دور از انتظار باشد اما برای بسیاری از افراد فرایندی دشوار است. برخلاف تصور عموم، گل ماده‌ای اعتیادآور بوده که اثرات آن بر بدن مشابه دیگر موادمخدر است. گل یا ماری جوانا اغلب به صورت تدخینی استفاده می‌شود. همچنین انواع مختلفی داشته و همه آنها در گروه مواد توهم‌زا قرار می‌گیرند. به دلیل خاصیت دارویی آن در بسیاری از داروهای شیمیایی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. اما مصرف گل برای ایجاد سرخوشی و لذت و یا سومصرف آن منجر به اعتیاد شده که آثار و پیامدهای زیادی برای افراد ایجاد می‌کند. آمار مصرف این ماده در میان نوجوانان بیشتر است. چرا که ساده‌تر مصرف شده، ارزان‌تر بوده و همچنین در دسترس تر است. بهتر است افراد در این مورد اطلاعات خود را بالا برده و دیگران را نیز آگاه کنند. برای دریافت مشاوره ترک اعتیاد کلیک کنید.

منبع: ترک گل

برای دریافت مشاوره در زمینه ترک گل می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

ترک گل

وقتی افراد به مصرف گل اعتیاد و وابستگی پیدا می‌کنند؛ برای ترک آن نیز باید از روش‌های تخصصی بهره گرفته و همچنین زمان و انرژی کافی را به آن اختصاص دهند. این ماده شاید در کوتاه مدت منجر به کاهش اضطراب و همچنین بروز احساس سرخوشی گردد. اما بعد از مدتی بر روی مغز منفی تاثیر داشته و توانایی های شناختی آنها را مختل می‌کند. همچنین با مصرف این ماده به صورت متداول احتمال اعتیاد به آن کاملا وجود داد. این موضوع را وقتی متوجه می‌شوند که برای مدت کوتاهی مصرف آن متوقف می‌کنند و در این زمان علائم ترک را نشان می‌دهند. برای انجام تست اعتیاد به گل یا ماری جوانا کلیک کنید.

عوارض ناشی از ترک گل

 

مصرف گل مخصوصا برای مدت زمان طولانی، عوارضی داشته که حتی بعد از ترک نیز سلامت افراد را تحت تاثیر قرار می‌دهد. در واقع برخی از تغییراتی که مصرف گل در بدن ایجاد می‌کنند؛ قابل بازگشت نیستند و تا پایان عمر یا حداقل مدت زمان زیادی افراد دچار مشکلاتی می‌کنند. برای مثال تاثیری که گل بر روی مغز افراد دارد؛ به ندرت ترمیم شده و یا بهبود می‌یابد. به دلیل اینکه سلول های عصبی قابل ترمیم یا بهبودی نیستند. برای اطلاع از راه های تقویت بدن بعد از ترک اعتیاد کلیک کنید.

نشانه های ترک گل

نشانه های ترک گل تقریبا بلافاصله بعد از آخرین مصرف خود را نشان می‌دهند. این علائم هم جنبه جسمانی و هم روانی دارند. از طرفی در روزهای اولیه بسیار شدید و ناراحت کننده بوده و بعد از مدتی کاهش می‌یابند. در این قسمت به بررسی این نشانه ها می‌پردازیم. فراموش نکنید که بروز نشانه ها و همچنین شدت آنها در همه افراد یکسان نیست و میزان مصرف و مدت زمان مصرف بستگی دارد.

چیزهای خصوصی که نباید به دیگران گفت

۲۴ بازديد

چیزهای خصوصی که نباید به دیگران گفت شامل موارد زیادی می‌گردند که بهتر است آنها را با هر فردی بیان نکنیم. به طور کلی صحبت کردن در مورد مسائل مختلف و درمیان گذاشتن برخی از موضوعات، کمک بزرگی به افراد می‌کند و حتی ممکن است منجر به رسیدن سریع‌تر به خواسته یا حل شدن مشکل گردد. اما بهتر است قبل از بیان هر مسئله‌ای به پیامدهای آن هم فکر کنیم. در فرهنگ ما ضرب المثل ها و همچنین روایات زیادی در این مورد وجود دارد که افراد به صحبت نکردن در مورد مسائل خصوصی شان دعوت می‌کند. اما برای برخی از افراد این موضوع تبدیل به درس عبرت نشده و همواره در حال صحبت کردن در مورد زندگی خصوصی شان هستند. در این خصوص می‌توانید از مشاوره فردی استفاده کنید.

منبع: چیزهای خصوصی که نباید به دیگران گفت

برای دریافت مشاوره در زمینه چیزهای خصوصی که نباید به دیگران گفت می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

چیزهای خصوصی که نباید به دیگران گفت

به طور کلی صحبت کردن در مورد مسائل مختلف با دیگران، تا حدی ما را در مقابل آنها آسیب پذیر می‌کند. البته در مورد چیزهای خصوصی که نباید به دیگران گفت، عوامل زیادی موثر هستند. اما باید در حین صحبت طرف مقابل و موضوع بحث را در نظر داشت و طبق آنها با دیگران معاشرت کرد. این به معنی پنهانکاری یا دروغ گفتن نیست. تنها نباید برخی از مسائل را در میان جمع و یا حتی با یک نفر بازگو کرد. در این مقاله به بررسی این موضوع می‌پردازیم. برای اطلاع از راه های اهمیت ندادن به حرف دیگران کلیک کنید.

چرا نباید در مورد برخی از مسائل با دیگران صحبت کرد؟

این نکته را در نظر داشته باشد که همیشه قصد و نیت ما در مورد چیزهای خصوصی که نباید به دیگران گفت؛ تعیین کننده نیستند. شاید ما تنها قصد داریم تا از دیگران مشاوره و راهنمایی بگیریم و یا نیاز به همدردی آنها داریم؛ اما همیشه اینطور برداشت نمی‌شود. دیگران خواسته یا ناخواسته این موضوع را با افراد دیگر مطرح کرده و همه متوجه مسائل و مشکلات شما می‌گردند. و یا حتی احتمال دارد که همان فرد به تنهایی از شما سواستفاده کند.

از طرفی نباید اجازه دهید که این موضوعات شما را نسبت به همه بدبین کرده و یا ارتباطان را محدود کند. بلکه باید با دیگران در ارتباط بوده و تنها در این مورد کمی محتاطانه تر عمل کنید. برای اطلاع از راه های همدردی با دیگران کلیک کنید.

پیامدهای بیان کردن چیزهای خصوصی که نباید به دیگران گفت

 

همانطور که در قسمت قبلی هم به این نکته اشاره شد؛ شاید صحبت کردن در مورد مسائل مختلف، در شما احساس بهتری را ایجاد کند. اما به هرحال باید پیامدهای آن را نیز در نظر داشته باشید. صحبت کردن در مورد چیزهای خصوصی که نباید به دیگران گفت؛ منجر به مورد سواستفاده قرار گرفتن، فاش شدن اصرار و همچنین مورد قضاوت قرار گرفتن می‌گردد. البته همیشه هم این اتفاقات نمی‌افتد؛ اما بهتر است این احتمالات را در نظر گرفته و در این مورد بیشتر فکر کنید.

انواع چیزهای خصوصی که نباید به دیگران گفت

 

برخی از مسائل در زندگی از اهمیت و حساسیت بیشتری برخوردار هستند؛ به همین دلیل بهتر است در حرف زدن در مورد آنها و بازگو کردن شان، دقت بیشتری به خرج دهیم. برخی از این موضوعات، شامل موارد زیر می‌گردند. برای آشنایی با راه های ارتباط کلامی و اصول آن کلیک کنید.

جنون آنی (سایکوز آنی)

۳۳ بازديد

جنون آنی یکی از انواع اختلالان روانی است که همانطور که از اسم آن مشخص است؛ به صورت ناگهانی ظاهر می‌شود. در واقع این حالت به قدری شدید و خطرناک است که می‌تواند فرد را معرض انجام فعالیت های مخربی قرار دهد. شاید شما هم شنیده باشید که فردی تحت تاثیر جنون آنی خود دست به قتل زده است.

در واقع این موضوع از عوامل متعددی نشات می‌گیرد. همچنین بهتر است افراد از آن پیشگیری کرده و این موضوع را کنترل کنند. در این شرایط افراد ارتباط خود را به طور کلی با واقعیت از دست داده و نمی‌توانند رفتارهای خود را کنترل نیز بکنند. پیگیری این موضوع و همچنین درمان آن بسیار حائز اهمیت است چرا که می‌تواند پیامدهای بدی در پی داشته باشد. برای دریافت مشاوره آنلاین کلیک کنید.

منبع: جنون آنی (سایکوز آنی)

برای دریافت مشاوره در زمینه جنون آنی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

جنون آنی

جنون آنی معمولا بیشتر در سنین بین 20 تا 40 روی داده و اطلاعاتی در مورد نسبت آن میان زنان و مردان در دسترس نیست. برای همه ما پیش امده است که لحظه ای از کور در رفته و رفتارهای عجیبی از خود نشان دهیم. اما معمولا در این شرایط به فردی آسیب نزده و یا درگیر مسائل روانی دیگر نیستیم. اطرافیان چنین افرادی بسیار در خطر بوده و حتی احتمال آسیب به خود نیز در چنین موقعیتی ممکن است.

از طرفی این افراد بسیار تحریک پذیر بوده و کوچک ترین محرک محیطی می‌تواند آنها را تا مرز جنون بکشاند. به همین دلیل باید در مورد نحوه رفتار با آنها نیز بسیار دقت کرد.  برای اطلاع از دلایل زود عصبانی شدن کلیک کنید.

نحوه تشخیص جنون آنی

اینکه بتوانیم فردی را که به چنین اختلالی مبتلا است را از فردی که تنها لحظه ای دچار عصبانیت شده است را تشخیص دهیم؛ بسیار مهم است. چرا که می‌تواند از بسیاری از مشکلات ناشی از این موضوع جلوگیری کند. از طرفی تشخیص این دو از یکدیگر بسیار دشوار است و تقریبا از عهده افراد عادی برنمی‌آید.

به همین دلیل افراد بهتر است در این زمینه از روانشناس و روانپزشک کمک بگیرند. در چنین شرایطی متخصص در ابتدا سوالهایی از فرد پرسیده و در قدم بعدی از آزمایش های پزشکی و عکسبرداری از مغز کمک می‌گیرد.

نشانه های ابتلا به جنون آنی

 

معمولا افرادی که مبتلا به جنون آنی هستند؛ در حالت عادی رفتارهای معمولی دارند؛ اما باورها و افکار آنها کاملامشخص کننده این موضوع هست. آنها دچار افکار غیرمنطقی و تعصباتی بوده که می‌توانند به خاط ر آنها به دیگران آسیب بزنند. برای آشنایی با نشانه های حمله پانیک کلیک کنید.

اعتیاد به چسب

۲۶ بازديد

اعتیاد به چسب یکی از انواع اعتیادهای ارزان و حتی رایج است. حتی برخی از افراد از چسب به عنوان جایگزین استفاده کرده و زمانی که دسترسی به مواد مخدر ندارند از چسب برای نشئگی استفاده می‌کنند. شاید برای بسیاری از افراد این موضوع عجیب به نظر برسد. اما ترکیبات چسب همگی پتانسیل کافی برای مصرف به عنوان مخدر و اعتیاد را دارند. البته گاهی اعتیاد به چسب به صورت تصادفی رخ می‌دهد. فرد در حین استفاده از چسب از بوی آن خوشش آمده و مدام از آن استفاده می‌کند حتی اگر نیازی به آن نداشته باشد. در سنین پایین، این اعتیاد بیشتر تحت تاثیر همسالان ایجاد می‌شود. بهتر است خانواده ها از این موضوع مطلع بوده و از آن پیشگیری نمایند. برای دریافت مشاوره ترک اعتیاد کلیک کنید.

منبع: اعتیاد به چسب

برای دریافت مشاوره در زمینه اعتیاد به چسب می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

اعتیاد به چسب

اعتیاد به چسب یک اعتیاد استنشاقی بوده و افراد در ابتدا چسب را روی تکه ای کاغذ یا دستمال ریخته و شروع به نفس کشیدن می‌کنند. اما در مراحل بعدی از روش های پیچیده تری نیز استفاده می‌شود. حالتی که چسب برای فرد ایجاد می‌کند؛ مانند احساسات بعد از مصرف مواد مخدر قوی است. بخار حاصل از چسب، سیستم عصبی افراد را تحت تاثیر قرار داده و بعد از مدتی تبدیل به اعتیاد می‌گردد. به طور کلی همه موادی دارای بخار قابل احتراق هستند مانند رنگ، تینر، بنزین، آستون و… همگی قابلیت اعتیاد را دارند. این مواد را هم از راه بینی و هم از طریق دهان می‌توان تنفس کرد و نشئه شد.

نشانه های اعتیاد به چسب

 

طبیعی است که اعتیاد به چسب می‌تواند نشانه هایی در فرد معتاد ایجاد کند که قابل مشاهده هستند. با این نشانه ها به راحتی می‌توان اعتیاد فرد را تشخیص داد. برخی از این علائم شامل موارد زیر هستند. برای اطلاع از علائم اعتیاد به مواد مخدر کلیک کنید.

بوی چسب از دهان، لباس ها یا استنشاق

نوسانات خلقی

پرخاشگری

اختلال در تمرکز و تصمیم گیری

اختلال در شنوایی

بی حسی در دست و پا

فاصله گرفتن از روابط دوستانه و جمع

اختلال در هوشیاری

همچنین نشانه هایی که بلافاصله بعد از استمام چسب ایجاد می‌شوند نیز شامل سرگیجه، لکنت زبان، کاهش فشار خون، گرگرفتگی، سردرد، بی خوابی یا عدم کنترل احساسات و هیجانات و… همگی عوارض کوتاه مدت اعتیاد به چسب هستند.

عوارض اعتیاد به چسب

اما اعتیاد به چسب در طولانی مدت نیز باعث بروز پیامدهای زیادی می‌گردد. در این قسمت به بررسی برخی از آنها می‌پردازیم. برای آشنایی با انواع مواد اعتیاد آور کلیک کنید.

عقده های کودکی

۲۸ بازديد

عقده های کودکی مانند زخم های کهنه ای هستند که دیر یا زود سرباز کرده و زندگی فرد را تحت تاثیر قرار می‌دهند. در واقع همه ما مسائلی را از گذشته با خود برای همیشه حل می‌کنیم. اما اتفاقات دوران کودکی بسیار تعیین کننده و مهم هستند و می‌توانند تاثیرات بیشتری بر آینده ما داشته باشند. کمبودها و خلاهایی که در دوران کودکی تجربه می‌کنیم؛ گاهی تبدیل به مشکلات بزرگی می‌شوند که نه تنها خودمان بلکه اطرافیان را نیز آزار می‌دهد. در این مورد والدین اولین کسانی هستند که باعث بروز تغییرات دائمی و همیشگی در زندگی ما می‌شوند. چرا که در دوران کودکی کاملا به آنها وابسته هستیم؛ همین موضوع ما را در مقابل آنان آسیب پذیرتر می‌کند. برای دریافت مشاوره فردی کلیک کنید.

منبع: عقده های کودکی

برای دریافت مشاوره در زمینه عقده های کودکی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

عقده های کودکی

برخی از افراد تا کلمه عقده های کودکی را می‌شوند؛ به یاد ناهنجاری های رفتاری شدید و یا اذیت کردن دیگران به شکل های مختلف می‌افتند. اما عقده ها همیشه به این صورت ظاهر نمی‌شوند. یا گاهی فرد آنها را به موقع شناسایی کرده و سرکوب می‌کند. به طور کلی دوران کودکی دوران مهمی در زندگی همه ماست که بخشی بزرگی از شخصیت ما در آن شکل می‌گیرد. این موضوع تحت تاثیر عوامل زیادی مانند محیط و ژنتیک است. همیشه هم نمی‌توان والدین را در این مورد مقصر دانست. چرا که گاهی این همسالان و یا حتی اطرافیان هستند که رفتارهای نامناسبی با ما می‌کنند و همین مورد منجر به مسائل عمیق تری در بزرگسالی می‌گردد.

اثرات عقده های کودکی بر شخصیت

 

از آنجایی که کودک اولین تجربه های زیستن خود را در کنار خانواده می‌گذراند؛ رفتارهای آنها می‌تواند سبب شکل گیری عقده های کودکی گردد. در سالهای اولیه زندگی کودک نیازهای اساسی دارد که اگر به درستی برطرف نشوند و یا به طور کلی نادیده گرفته شوند؛ سبب بروز عقده های روانی می‌گردند.

دانشمندان زیادی در این مورد نظریه پردازی کرده اند اما نمی‌توان هیچ یک از آنها را به قطعیت پذیرفت. اما به هر حال این عقده ها هستند که به زودی در شخصیت ما نفوذ کرده و سبب بروز رفتارهای مختلفی می‌شوند. اختلالات شخصیت بسیار ریشه ای تر از آن چیزی هستند که افراد تصور می‌کنند. برای مثال بروز شخصیت اجتماعی یا خود شیفته، قطعا زمینه ای در دوران کودکی دارد. برای آشنایی بیشتر با اختلال شخصیت ضداجتماعی کلیک کنید.

افراد دارای عقده های کودکی چه کسانی هستند؟

بر اساس تحقیقات انجام شده در زمینه عقده های کودکی، مشخص شد که افراد دارای این عقده ها در چند دسته قرار می‌گیرند:

افرادی که وابسته هستند و هیچ اختیاری از خود ندارند. برای اطلاع از نحوه برخورد با شخصیت وابسته کلیک کنید.

افرادی که احساس تنهایی دارند

افرادی که انگیزه کافی ندارند

کسانی که بیش از حد مطیع و تحت فرمان دیگران هستند

کسانی که خودنمایی می‌کنند و یا بدگمان هستند

افرادی که هنجار شکنی می‌کنند

نشانه های وجود عقده های کودکی در بزرگسالی

در دسته بندی که در قسمت پیشین در مورد عقده های کودکی ذکر شد؛ برخی از فتارها میان افراد مشترک هستند. در این قسمت به بررسی این رفتارها می‌پردازیم.

◀قانون شکنی

یکی از اصلی ترین نشانه های وجود عقده های کودکی در افراد، قانون شکنی آنهاست. چنین افرادی معمولا به قدری در دوران کودکی سرکوب شده اند که در بزرگسالی به هیچ صراطی مستقیم نبوده و به هیچ قانونی و چهارچوبی پایبند نیستند. آنها معمولا تکروری کرده و از قوانین تنفر دارند.

◀وابستگی و انفعال

برخی از آنها تحت تاثیر عقده های کودکی به قدری وابسته و منفعل می‌شوند که هیچ واکنش درستی نداشته و نمی‌توانند هیچ کاری را به تنهایی انجام دهند. این افراد مسئولیت پذیر نبوده و همه کارهای خود را به عهده دیگران می‌گذارند.

◀گرفتن توجه از دیگران

طبیعی است که با وجود عقده های کودکی، افراد تشنه و نیازمند گرفتن توجه از دیگران هستند. آنها نیاز دارند که شخصی مدام به آنها محبت کرده و یا از آنها تعریف کند. همچنین همه تلاش خود را می‌کنند تا دیگران را از خود راضی نگه دارند.

◀ترس از تنهایی

افرادی که عقده های کودکی خود را ر بزرگسالی با خود حمل می‌کنند؛ از تنهایی به شدت می‌ترسند. معمولا در روابط خود به شکل درستی رفتار نکرده به همین دلیل همواره ترس از دست دادن و تنهایی دارند. در واقع آنها خودشان مسبب تنهایی و فاصله گرفتن دیگران هستند.

برای آشنایی با ویژگی های یک خانواده سالم کلیک کنید.

علت بروز عقده های کودکی

شناسایی علت بروز عقده های کودکی، می‌تواند تا حد زیادی به ما در درمان و از بین بردن آنها کمک کند. یکی از اصلی ترین دلایل بروز این شرایط در زندگی محرومیت های عاطفی، تنبیه شدن توسط والدین، تحقیر و سرزنش و به طور کلی رفتارهای خشونت آمیز است. در واقع این موارد در دوران کودکی، به فرزند احساس گناه و ناکافی بودن داده و حتی بدون اینکه خودش متوجه این موضوع باشد در شخصیت او نهادینه می‌گردد.

بهترین روش های درمان عقده های کودکی

 

برخی معتقدند که عقده های دوران کودکی را نمی‌توان به طور کامل از بین برد. اما با استفاده از راهکارهایی، تا حدی می‌توان آنها را کنترل کرد. برخی از این راهکارها شامل موارد زیر می‌شوند.