تف کردن کودکان یا خارج کردن آب دهان به صورت عمدی یا غیرعمدی یکی از موضوعات نگران کننده برای والدین است. به طور کلی از زمانی که کودکان متولد میشوند به طور دوره ای واکنش ها و بازتاب هایی را از خود نشان میدهند. این موارد تا حد زیادی بخشی از فرایند رشدی آنها هستند. اما برخی از رفتارها برای طولانی مدت باقی مانده و یا به شدت بیشتری بروز میکنند. در چنین حالتی والدین باید این موضوع را پیگیری کرده و حتی خود نیز در این زمینه اقداماتی انجام دهند. گاهی این واکنش های اشتباه والدین است که منجر به اختلال در فرایند رشد و یادگیری طبیعی و حتی ماندگاری برخی از رفتارها میشود.
برای دریافت مشاوره در زمینه تف کردن کودکان می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.
منبع: تف کردن کودکان | علت زیاد شدن بزاق دهان کودک
تف کردن کودکان
در برخی موارد تف کردن کودکان با خارج کردن غذا از دهان شان همراه است. در چنین حالتی این رفتار از یک بیماری جسمانی نشات میگیرد. البته ریفلاکس معده یکی از مشکلات شایع میان کودکان است که بعد از گذشت مدتی، بهبود مییابد. اما در موارد دیگر کودک به صورت عمدی، این رفتار را از خود نشان میدهد. به طور کلی برای بررسی این رفتار و دلایل آن، سن نقش مهمی ایفا میکند. اما از طرفی بعد از تقریبا سن 5 یا 6 سالگی، دیگر انجام این رفتار طبیعی نیست. و والدین باید اقدامات لازم را در این زمینه انجام دهند. در این مقاله به بررسی این موضوع خواهیم پرداخت.
علت تف کردن کودکان
معمولا تف کردن کودکان، بیشتر جنبه سرگرمی و هیجان طلبی داشته و آنها در مورد واکنش اطرافیان خود کنجکاو هستند. اما وقتی والدین و یا دیگران همواره به این رفتار بخندند و یا حتی کودک را تشویق کنند؛ این رفتار ماندگار شده و پیامدهایی نیز به همراه خواهد داشت. برخی از دلایل این رفتار کودکان، شامل موارد زیر میشود.