تهدید به طلاق معمولا برای ساکت کردن صدای همسر استفاده میشود. یکی از بزرگترین اشتباهات زوجین، تهدید به طلاق در شرایطی است که دعوا کرده اند؛ و قصد دارند که به همسر خود درس ادب بدهند. زمانی که تهدیدبه طلاق در این شرایط وجود داشته باشد؛ شریک احساسی به دید ترساندن خودش نمینگرد و به همین خاطر تصور به جدایی میکند. عشق میان شما کاسته میشود و تنها با ذکر این کلمه روابط چند ساله شما برهم میریزد.
به طور کلی زمانی که تهدید به طلاق میشود؛ نشان از مشکل اساسی در زندگی است. یعنی مسائل بیشتری از یک دعوای معمولی وجود دارد که فکر شریک احساسی شما جدایی است و تنها راه حل را طلاق میداند. اما عده ای طلاق را به منظور پایان تنش ها میدانند. در این شرایط حتما از روانشناس کمک بگیرید. روانشناس به زوجین کمک میکند تا به جای جدایی، مشکلات خود را حل کنند.
برای دریافت مشاوره در زمینه طلاق می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.
منبع: تهدید به طلاق | 4 روش برخورد با تهدید به طلاق
تهدید به طلاق
تهدید به طلاق یک مساله جدی است. و زوجین باید این رفتار را یک نشانه بدانند. فردی که دائم در حال دریافت این تهدیدها است، از رابطه و زندگی خسته میشود و ترس از طلاق برای او عادی میشود. در واقع انقدر یک موضوع ترسناک برای او تکرار میشود که فرد هراسی از جدایی نخواهد داشت.
زوج های سالم در هر تنش و بحث تهدید به طلاق ندارند. چنین رفتاری همراه با پیامدهای فراوان است. رابطه باید بر پایه اعتماد، مهربانی و همدلی باشد. با هر بار اشتباه چرا باید جدا شد؟ اگر مساله ازدواج انقد برای شما ساده و مسخره است به چه دلیل ازدواج میکنید؟ چنین رفتارهایی دلایلی دارد و راهکار هایی برای جلوگیری از آن نیز وجود دارد. در این مقاله راجع به دلایل افکار تهدید به طلاق و برخورد با همسری که چنین رفتاری دارد را توضیح داده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.
افکاری که باعث فکر و تهدید به طلاق میشود
تهدید به طلاق به دلایل مختلفی به وجود میآید. برخی از زوجین درگیر مسائل و مشکلاتی هستند که باعث بروز این رفتار میشود. در این مقاله راجع به افکاری که باعث تهدیدبه طلاق میشود؛ توضیح داده ایم.