معده درد عصبی به حالتی گفته میشود که معده فرد تحت تاثیر افکار و احساسات شخص قرار میگیرد و بر اثر حالاتی مانند غم، نگرانی، اندوه، استرس، خشم، ترس و … شروع به رفلاکس کرده و محتویات معده را به سمت حلق هدایت میکنند. معده دردعصبی به دلیل حملات عصبی مانند نگرانی و خشم به وجود میآید. در این شرایط فرد در قسمت قفسه سینه خود احساس درد و سوزش عجیبی احساس میکند. یا معده فرد ترش میشود و درد میگیرد. مشکلات گوارشی که منشا عصبی و روانی دارند در حال افزایش بوده و افراد سرتاسر جهان به این معدهدرد دچار میشوند. اما حتما باید درمان این نوع معده درد را به پزشک بسپارید و از روانشناس نیز برای کنترل عصبانیت و خشم راهنمایی بگیرید.
برای دریافت مشاوره در زمینه معده درد عصبی میتوانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.
منبع: معده درد عصبی | 4 علت معده درد عصبی
معده درد عصبی چیست؟
مشکلاتی که برای روان و اعصاب افراد پیش میآید، به صورت غیر مستقیم بر جسم افراد تاثیر میگذارد. این مشکلاتی که برای اعصاب و روان به وجود میآید بر دستگاه گوارش و معده درد عصبی افراد تاثیر میگذارد. و زمانی که سیستم ایمنی بدن ضعیف تر شود؛ شدت معدهدرد عصبی بیشتر خواهد شد.
معده درد عصبی در افراد زیر 40 سال و کودکان بیش از بقیه اتفاق میافتد. و شدت آن زندگی روزمره فرد را تحت تاثیر قرار میدهد. این درد به صورت پایدار نبوده و بعد از مدتی بهبود مییابد. و در مواقعی که تحریکات عصبی صورت بگیرد؛ دوباره اتفاق میافتد. اگر معدهدرد عصبی تحت درمان قرار نگیرد، فرد را در آینده با مشکلات گوارشی زیادی روبرو میکند. برای درمان حتما از روانشناس و پزشک گوارش راهنمایی بگیرید.
معده درد عصبی چه نشانه هایی دارد؟
برای تشخیص دل درد عصبی نشانه هایی وجود دارد که در این بخش مقاله به آنها اشاره کرده ایم. اغلب افراد احساس میکنند که معدهدرد عصبی همراه با درد شدید و اذیت کننده است؛ اما همیشه به این شیوه نیست. در ادامه راجع به نشانه های معدهدرد عصبی توضیح داده ایم.