ترک سیگار به روند قطع مصرف دائم تنباکو و نیکوتین موجود در دخانیات اطلاق میشود. شاید در زبان عامیانه ترک سیگار تعریف ساده ای باشد؛ اما از نظر پزشکی به معنای سم زدایی و رهایی از نیکوتین میشود. که این روند بسیار طولانی و دشوار است. بر اساس آمار انجمن آمریکا تنها در ایالات متحده آمریکا مصرف سیگار جان ۴۸۰ هزار نفر را میگیرد. حتی این آمار در سطح جهانی بیش از ۸ میلیون نفر در روز بوده است. آیا اطلاع داشتید که در هر سه دقیقه یک نفر به دلیل مصرف سیگار جان خود را از دست میدهد؟ افرادی که عادت به مصرف سیگار دارند؛ بیش از سایرین در معرض مرگ هستند.
مصرف دخانیات نه تنها فرد را درگیر مشکلات میکند، بلکه اطرافیان فرد نیز با مشکلات ریوی مانند بوی نامطبوع، آسم و… درگیر هستند. ترک سیگار یکی از رویداد های منحصر به فرد است که در یک روز اتفاق میافتد. و فردی که تصمیم به ترکسیگار میگیرد؛ وارد دوران ترک میشود. در این دوره شما سلامت خود و کیفیت طول عمرتان را بهبود میبخشید. به یاد داشته باشید که در ترکسیگار خلق و خوی افراد تغییر میکند. به همین دلیل برای مدیریت حال خود بهتر است که از یک روانشناس راهنمایی بگیرند.
برای دریافت مشاوره در زمینه اعتیاد می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.
منبع: ترک سیگار | 5 روش موثر برای ترک سیگار
ترک سیگار
احتمالا افراد زیادی را مشاهده کرده اید که قصد ترک سیگار دارند. اما دائم با شکست روبرو میشوند. همانطور که گفته شد؛ ترکسیگار کار دشوار و سختی است. اما در زبان عامیانه بسیار ساده ذکر میشود. افراد سیگاری بیش از دیگران در معرض مرگ هستند؛ به همین دلیل باید تمام تلاش خود را کنند تا این ماده را ترک کنند.
علاوه بر اینکه خود فرد در معرض مشکلات ریوی هست، دیگران، اطرافیان و خانواده خود را با چنین مشکلاتی روبرو میکند. علاوه بر این افراد همیشه بوی نا مطبوع میدهند و دیگران از این بو آزرده خاطر میشوند. برای ترکسیگار لازم است که حتما از روانشناس راهنمایی بگیرید. تا تغییرات خلق و خوی شما کنترل شود. در این مقاله راجع به تمامی جوانب سیگار صحبت کرده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.
چرا باید سیگار را ترک کنیم؟
ترک سیگار یکی از بهترین تصمیمات افراد سیگاری است. مصرف دخانیات یکی از اصلی ترین عوامل مرگ و میر در جهان میباشد. اغلب افراد سیگاری که خودسرانه اقدام به ترک میکنند، ۳ تا ۶ درصد موفق به ترک طولانی مدت میشوند. برای ترکسیگار دوران سختی رو سپری میکنند و باید با وسوسه بازگشت به مصرف مقابله کنند.
به علت اعتیاد آور بودن نیکوتین، افرادی که به ترکسیگار اقدام میکنند، علائمی مانند بیتابی، افسردگی، چاقی و اضطراب را تجربه میکنند. به همین دلیل تاکید بر این است که برای ترک حتما از روانشناس راهنمایی بگیرید. اما ترک آن میتواند خطر بروز بیماری هایی که در ادامه اشاره کرده ایم را کاهش دهد.