دخالت بچه ها در دعوای والدین به شدت به فرزندان آسیب وارد میکند. همچنین تاثیر دعوای پدر و مادر بر فرزندان؛ بر هیچ فردی پوشیده نیست. اما وظیفه فرزندان هنگام دعوای پدر و مادر چیست؟ زمانی که پدر و مادر با یکدیگر دعوا میکنند؛ فرزندان باید چه کارهایی را انجام دهند؟ در ابتدا فرزندان باید ابتدا از خود محافظت کنند و سپس برای پایان دعوای والدین؛ در صورتی که نیاز به دخالت آنها بود، قدم بردارند. و این را همیشه به خاطر داشته باشید که دعوای پدر و مادر تقصیر شما نیست. و هیچ وقت نباید خود را سرزنش کنید. هنگامی که والدین دعواهای خیلی شدیدی را داشتند؛ میتوانید از یک روانشناس و مشاوره خانواده راهنمایی بگیرید.
برای دریافت مشاوره در زمینه دخالت بچه ها در دعوای والدین می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.
منبع: دخالت بچه ها در دعوای والدین | 6 راهکار هنگام دعوای والدین
دخالت بچه ها در دعوای والدین
معمولاً فرزندان از دعوای والدین هراس دارند. و همیشه دوست دارند که خانواده شاد و در صلح داشته باشند. دخالت بچه ها در دعوای والدین به این دلیل است که اغلب آنها نگران این هستند که دعوای پدر و مادران چه معنایی دارد. به همین دلیل این دعواها باعث میشود که کودک عجولانه تصمیمگیری کند. و فکر کند که مشاجره والدین به این معنا است که آنها یکدیگر دوست ندارند؛ و به جدایی فکر میکنند. اما دعوای والدین معمولا به معنای این نیستش که یکدیگر را دوست ندارند یا قصد جدایی دارند. بلکه دعوا و اختلاف بین زوجین یک امر طبیعی است. در این بخش مقاله راهکارهای هنگام دعوای پدر و مادر ارائه کرده ایم. که فرزندان باید از آن اطلاع داشته باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.
هنگام دعواى والدین چه کنیم؟
دخالت بچه ها در دعواى والدین هرگز توصیه نمیشود. مگر در شرایط ضروری بچه ها باید برخی از رفتارها و کارها را انجام دهند. البته که این رفتارها باید بر اساس اصول و قواعد خاص باشد. به همین دلیل در این بخش مقاله روش های رفتاری هنگام دعوای والدین را توضیح داده ایم.