پرخاشگری نوجوان برای همه رده های سنی رخ داده است. زمانی که فرد به دوره بلوغ وارد میشود، پرخاشگری او نیز افزایش مییابد. پرخاش نوجوان بخشی از رشد طبیعی است. اما اگر این پرخاش همواره ادامه داشته باشد و به شیوه ای باشد که باعث آزار خانواده و اطرافیان باشد، عواقب خوبی به همراه نخواهد داشت. خانواده ها باید از روش های اصولی و نوین تربیت آگاه شوند و برای رشد شخصیت کودک از روش های مناسب استفاده کنند. و باید فوری در رابطه با درمان و نحوه برخورد آن از متخصص روانشناس کمک بگیرید.
منبع: پرخاشگری نوجوان چه درمانی دارد | رفتار با نوجوان پرخاشگر
پرخاشگری نوجوان چیست؟
پرخاشگری نوجوان زمانی بروز مییابد که نوجوان در راه رسیدن به اهداف خود با مانع روبرو شود. در واقع پرخاشگری، واکنش و پاسخ به ناکامی ها میباشد. نوجوان با رفتار پرخاشگرانه به طور موقت آرام میشود اما پس از مدتی با احساس پشیمانی مواجهه میشود. اما همیشه به خاطر داشته باشید که پرخاش نوجوان یک امر طبیعی است. زمانی که والدین فرزندان پرخاشگر دارند، باید روش های برخورد با آنها را بدانند و در جهت بهبود شرایط اقدام کنند. بهتر است که والدین برای جلوگیری از پرخاش حتما از روانشناس نوجوان کمک بگیرند تا از روش های نوین تربیت آگاه شوند.
دلایل پرخاشگری نوجوان
پرخاشگرینوجوان به دلایل مختلفی به وجود میآید. برای ریشه یابی، حتما باید از دلایل پرخاش نوجوان اطلاع داشته باشید. و سپس به درمان آن بپردازید. در این بخش مقاله راجع به دلایل پرخاشگرینوجوان توضیح داده ایم.